تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
فایلها و مقالات دانشجویی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

سه شنبه 2 مرداد 1397
12:23
ف

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

فرمت فایل : docx

حجم : 38

صفحات : 25

گروه : مبانی و پیشینه نظری

توضیحات محصول :

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود متمایز سازی

در 25 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

خود متمایز سازی

معمولا مشکلات بین والدین و نوجوانان،متعلق به خانواده هایی هستند که والدین فاقد مهارت های ارتباطی با نوجوان هستند.بنابراین،تنش و تضاد و رفتارهای پرخاشگرانهدر این خانواده ها رواج یافته وتوسط نوجوانان نیز آموخته می شود. همین مسئله منجر به بروز تعارض بیشتر در خانواده می گردد(مرادی،1384).

تفکیک اعضای خانواده مستقیما به توانایی آنها در روبرو شدن با یکدیگر ، تعامل بر قرار کردن بدون واکنش عاطفی و توانایی آنها در بودن فیزیکی با هم بدون اضطراب و تضاد مربوط می شود(پلگ ،2005). سیستمی که بوسیله روابط باز یعنی ارتباطات منطقی و تماس عاطفی اعضا با یکدیگر مشخصمی شود بر خلاف سیستمی است که با گسلش مشخص شده است. یکی از عواملی که می تواند بر زندگی افراد یک خانواده در عرضه‌های گوناگون تاثیر گذار باشد میزان خود متمایزسازی آنان است. بوئن معتقد است که روابط باز موجب تمایز یافتگی نمی شود بلکه موجب کاهش اضطرابمی شود. زمانی که اضطراب پیوسته در سطح پایین بماند اعضا خانواده می توانند در صدد افزایش تمایز یافتگی برآیند(تایتلمن[1] ،2003).

خودمتمایزسازی میزان توانایی فرد برای تمیز فرایند عملی از فرایند احساسی (عاطفی) است که وی تجربه می‌کند (بوئن، 1978).  هام ارتباطات خانوادگی را به عنوان محصول تمایزیافتگی اعضا خانواده می‌دید و این که ارتباطات خانوادگی بهبود نمی‌یابد مگر اینکه سطح تمایزیافتگی اعضا افزایش یابد. سطح تمایزیافتگی کودک بیشتر تحت تأثیر مادر است. (مهمترین فرد از لحاظ عاطفی به کودک) هر چقدر که فعالیت‌های مادر مشوق جدایی عاطفی کودک باشد، کودک به سطوح بالاتری از تمایزیافتگی خواهد رسید و هر چقدر باعث کاهش جدایی عاطفی شود، به عدم تفکیک کودک منجر خواهد شد (هام، 2005).

 


[1]-Titelman

...

اشکال تمایز یافتگی :

بوئن (1978) تمایز یافتگی را به دو شکل تعریف می‌کند که در آن فرد قادر است بین عملکرد هیجانی و عقلانی از یک سو و روابط صمیمانه و خودمختاری از سوی دیگر تعادل ایجاد کند. این مفهوم را می‌توان به عنوان یک فرایند یا ویژگی شخصیتی بیان کرد (جنکینز، بابلوتز، استوارتز، جانسون، 2005). می توان این فرایند را به وسیله آزمایش کردن توانایی یک شخص در جدا شدن از خانواده اصلی به شکل سالم و بدون طرد شدن یا گسلش عاطفی از طرف خانواده مشاهده کرد. این بدین معنی است که فردی که قادر به جدا شدن با سطح بالایی از تمایز یافتگی باشد ، می تواند از وابستگی عاطفی مخرب در روابط معنی دار و پایدار دوری کند( اصلانی ،1383).

بوئن (1978) بیان کرد که سیستم خانواده در زمانهای استرس یکی از سه نشانه های زیر را نشان خواهدداد : تعارض زناشویی ، ناکارآمدی در بین زن و شوهر ، فرافکنی به فرزند یا دیگران.بوئن توضیح می دهد ، با توجه به نوع خانواده ممکن است یکی از سه راه بالا نسبت به دیگر راه ها، آشفتگی موجود در خانواده را در خود جذب کند یا ترکیبی از این سه روش مورد استفاده قرار می گیرد.

بوئن خانواده های با سطح بالای تمایز یافتگی پایین تر را به عنوان خانواده کمتر بالغ از لحاظ هیجانی همراه با ظرفیت محدود برای نزدیکی و صمیمیت توصیف می کند. او پیشنهاد می کند که چنین زوجینی به منظور داشتن ثبات در ازدواج ، رشد و خود رهبری را فدا می کنند. از طرف دیگر زوجین با سطوح بالاتری از تمایز یافتگی از انعطاف پذیری نقشی ، تماس صمیمی و واکنش هیجانی بهتری برخوردارند به علاوه چنین افرادی می توانند با تفاوت در عقاید یا احساسات  تهدید زای دیگران بیشتر کنار بیایند و در موقعیت های تنش زا بهتر عمل کنند.

تمایز یافتگی بر 2 سطح اشاره می کند که فرد می بایست آنها را کسب کند :

1-  سطح پایه

2-  سطح عملکردی[1]

سطح پایه و عملکردی : بر سطح کلی تمایز یافتگی یا تفکیک خود دلالت دارد. اما سطح عملکردی ، سطح تمایز یافته ای را نشان می دهد که فرد در این جا و اکنون عمل می کند و ممکن است بر حسب شرایط متفاوت باشد. موقعیت یا روابط خاصی ممکن است موجب عملکرد فرد با سطوح پایین تری از تمایز یافتگی شود که در مقایسه با سطح پایه تمایز یافتگی وی متفاوت است. برای مثال شنیدن اخباری چون بازگشت افراد به نقش های قبلی در خانواده رایج است و یا اینکه افراد در هنگام تعطیلات ، خانوادهایشان را ملاقات می کنند ، پیش بینی درگیری ها امکان پذیر است. آنها در پاسخ به دوره ها و شرایط خاص ، نوسان های خلقی بروز می دهند(کنستانتین ، گیوشا[2] ،2003). سطح کارکردی به علت تاثیرات بیرونی از زمانی به زمانی دیگر تغییر پیدا می کند. اما سطح پایه پایدار است و به وسیله شرایط بیرونی تغییر نمی کند. همچنین تغییرات در سطح پایه می تواند اتفاق بیفتد به شرط اینکه تغییرات در سطح کارکردی در دوره زمانی طولانی اتفاق بیفتد و پایدار بماند(گریفین و آپوستال[3] ،1993). فرد سالم نیاز دارد تا از سیستم اصلی اش متمایز شود. سطح پایه تمایز یافتگی فرد ، در شرایط استرس زا مشاهده می شود ، اما سطح عملکردی فرد در شرایط معمولی بروز می کند(بارتلت[4] ،2007).


[1]-Basic and Functional

[2]-Constantin , M ,Gushe

[3]-Griffin , Apostal

[4]-Bartlett

...

قیمت محصول : 13200 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 148 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

پروژه شبیه سازی تغییرات ارتفاع پتوی لجن در راکتور UASB در شرایط مختلف راهبری

يکشنبه 31 تير 1397
0:34
ف

پروژه شبیه سازی تغییرات ارتفاع پتوی لجن در راکتور UASB در شرایط مختلف راهبری

پروژه شبیه سازی تغییرات ارتفاع پتوی لجن در راکتور  UASB در شرایط مختلف راهبری

فرمت فایل : docx

حجم : 4152

صفحات : 100

گروه : عمران

توضیحات محصول :

عنوان کامل پروژه:

-         فارسی :

شبیه سازی تغییرات ارتفاع پتوی لجن در راکتور  UASB در شرایط مختلف راهبری

-         انگلیسی :

Mathematical Simulation of Sludge Blanket in an UASB Reactor in Different Operation Conditions.   

 

اهداف و ضرورت اجرای پروژه :

یکی از جنبه های مهم طراحی راکتور های  UASB تعیین ارتفاع بهینه پتوی لجن(  sludge blanket) در این نوع  راکتور میباشد. ارتفاع پتوی لجن بر غلظت جامدات در ارتفاعات مختلف از راكتور موثر بوده و به تبع آن تحرك گرانولها و فعالیت بیولو‍ژیكی آنها و همچنین هیدرولیك جریان در شبكه ساختار لجن گرانولی تحت تاثیر این فاكتور مهم قرار می گیرد. ارتفاع بیش از حد لجن موجب به هم چسبیدن لجن و مسدود شدن مسیر جریان و به وجود آمدن پدیده Channeling میگردد كه در این صورت عملا بخش عمده ای از لجن غیر فعال شده و در فرایند تصفیه شركت ندارند. یكی دیگر از اثرات منفی ارتفاع بیش از حد پتوی لجن می توان به شستشوی لجن (Washout) از راكتور اشاره كرد كه این نیز موجب كاهش چشمگیر و یكباره راندمان تصفیه خواهد شد. از سوی دیگر حداکثر بار آلی که راکتور میتواند تحمل کند و شرایط را با آن وفق دهد به سهم ارتفاع پتوی لجن در بخش بستر( Bed)  و بخش پتو لجن (Blanket) بستگی داشته و با آن متناسب است. لذا با در دست داشتن ارتفاع مناسب پتوی لجن هم میتوان عملکرد بیولوژیكی راکتور درحذف مواد آلی را بهبود بخشید و هم طراحی مناسبی درابعاد راکتور ،عمق بستر و سایر پارامترهای فرایندی و راهبری نظیر بار آلی موثر (OLR) وسرعت جریان بالا رونده و... را در اینگونه راکتورها فراهم نمود. که موارد فوق ضرورت اجرای پروژه را تصدیق مینمایند.از اینرو دستیابی به موارد ذیل هدف این پروژه میباشد:

1)     تحلیل فرایندی از پروسه تصفیه بیهوازی در راكتور UASB.

2)     ارائه یك مدل مناسب برای توصیف تغییرات ارتفاع لجن.

3)     توسعه مدل در شبیه سازی ارتفاع لجن بر اساس اطلاعات آزمایشگاهی موجود.

 

 

 

قیمت محصول : 20000 تومان
دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 124 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ترجمه مقاله گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی)- حسابداری در جامعه الكترونیكی

جمعه 29 تير 1397
22:22
ف

ترجمه مقاله گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی)- حسابداری در جامعه الكترونیكی

ترجمه مقاله گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی)- حسابداری در جامعه الكترونیكی

فرمت فایل : pdf

حجم : 56

صفحات : 9

گروه : پژوهش های دانشگاهی

توضیحات محصول :

ترجمه مقاله گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی): حسابداری در جامعه الكترونیكی

دانلود ترجمه مقاله گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی): حسابداری در جامعه الكترونیكی

در 9 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

به همراه مقاله انگلیسی در 7 صفحه پی دی اف با فرمت pdf

 

 

عنوان مقاله:Editorial

Accounting research and the public interest2006

گزارش آن لاین (متصل و تحت نظر سیستم مركزی): حسابداری در جامعه الكترونیكی

سن جاكال هوفر و جیم هَسلِم

مدرسة تجارت مالی و حسابداری

دانشگاه دُوندی، دُوندی، انگلستان

خلاصه

هدف- این مقاله با هدف معرفی موضوعی خاص آغاز می شود.

طراحی/ اسلوب شناسی/ طریقه- این مقاله تمركز روی موضوع خاصی را معرفی می كند، ظهور پدیدة گزارش (دهی) آن لاین و موضوعاتی كه آن پدیده در ارتباط با حسابداری بوجود می آورد و به صورت خلاصه مشاركت مقالات در آن موضوع را مرور می كند.

یافته ها- یافته های مبتنی بر اینكه مقالات در خصوص این موضوع، درك از نقطه تلاقی و اثرپذیری بین گزارش آن لاین و حسابداری را توسعه می دهد.

اصالت/ ارزش- این مقاله مشاركت های مربوط به موضوع را در موقعیت نامعلومی (مبهمی) قرار می دهد كه به موجب آن گزارش آن لاین به صورتی انتقادی، تغییری و زمینه ای به لحاظ واقعیت ها و پتانسیل ها، فهمیده می شود.

كلمات كلیدی- عملیاتهای آن لاین، اینترنت، وب جهانی، اطلاعات حسابداری، تحقیقات.

نوع مقاله- مرور كلّی

ظهور وب به عنوان یك منبع اطلاعاتی و به عنوان یك وسیله ارتباطی، به صورت گسترده ای به عنوان یك پدیدة كلیدی در زمان ما، شناخته شده است. وب نمونة مشهودی از جهانی سازی و ظهور صرفه جویی های همراه با معرفت (آگاهی) است (هلال وتِیلُر 1999؛ لِیمر ولارین، 1999). هلال وتیلُر (1999)، تأكید می كنند كه زمینة اقتصادی و اجتماعی جهانی چقدر در حال متفاوت شدن است- و تهدیدات و فرصتهایی كه این تحول عرضه می كند- در نتیجة آنچه آنها در عین حالی كه یكی شدن "جهان" در یك بازار جهانی به واسطة وجوه امری دانش، تحت تأثیر قرار می گیرد"، می بینند. (هلال وتیلر 1999، صفحه 63). از نظر این مؤلّفین این تغییرات یك انقلاب اطلاعاتی را كه ایجاد كنندة سیستم های جدید اقتصاد سیاسی است، تشكیل می دهند. آنها استدلال می كنند، توانایی ما جهت "كنترل اطلاعات" كه "بصورت غیردقیق در یك عامل یك میلیونی ضرب شده" در دهه های اخیر از قرن گذشته در جریان بوده است تا به واسطه ضرب در یك میلیون تای دیگر زودتر از زمان معمول، افزایش یابد. (هلال و تیلر 1999 صفحه 63). در ارتباط با نكته ذكر شده، آنها بر این عقیده اند كه: "در چند كلمه، یك پایة تكنولوژیكی، خِبرده تر برای مسائل اقتصادی در حال ساخته شدن است كه بر فشارهای قبلی ما فائق می آید" در عین حال این (پایه تكنولوژیكی)" نوعی از فعالیت های به یك اندازه مشكل را در ارتباط با ابعاد سیاسی، اقتصادی و زیست محیطی ارائه می كند" (هلال وتیلر 1999، صفحه 64). تأثیر انقلابی سیستم آن لاین بر گزارش دهی مستلزم این معنا بوده است كه اینترنت به عنوان یك وسیله ی ارتباطی در راستای انتشار اطلاعات حسابداری، به صورت چشمگیری مورد استفاده قرار گرفته بوده است. برای نمونه، بنگاه های تجاری، بصورت قابل توجهی از اینترنت بعنوان یك ابزار برای انتشار اطلاعات حسابداری استفاده می كرده اند، در حالی كه یك "دنیای با سرعت در حال تغییر مربوط به گزارش دهی شغلی" را شكل می دهد، آنچه لیمر و سایرین (1999) آنرا نامگذاری می كنند سایر سازمانها، شامل NGO ها و گروه های مبارزاتی كه ممكن است علیه ابعاد مختلف فعالیت صنفی، مبارزه كنند، هم در حال تجهیز كردن خود به فن آوری موجود هستند. این موضوع خاص AAAJ به دنبال بحث انتقادی در خصوص این پیشرفتهای مهم در مقابل حسابداری و نتایج اقتصادی و سیاسی- اجتماعی گسترده تر، است.

 

 

قیمت محصول : 5000 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 131 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مقاله ورزش در دوران بارداری (حاملگی) و پس از زایمان

جمعه 29 تير 1397
0:30
ف

مقاله ورزش در دوران بارداری (حاملگی) و پس از زایمان

مقاله ورزش در دوران بارداری (حاملگی) و پس از زایمان

فرمت فایل : doc

حجم : 54

صفحات : 34

گروه : تحقیق

توضیحات محصول :

ورزش‌های دوران بارداری و پس از زایمان

خلاصه : در گذشته مادران از هر نوع ورزش و تحرکی منع می‌کردند و حرکات نرمشی و پیاده‌روی را باعث سقط یا زایمان زودرس می‌دانستند اما امروزه با تشکیل کلاس‌های آمادگی برای زایمان و آموزش تمرینات تنفسی و آماده‌سازی بدن برای زایمان، بیش از پیش اهمیت ورزش مشخص شده است.
اگر بگوئیم حال که باردار هستید وقت آن رسیده که خودتان را به ورزش عادت دهید زیرا تمرینات بدنی، ورزش، استراحت و خواب کافی، اگر برای سلامت هر فرد ضروری باشد، برای خانم‌ها در هنگام بارداری واجب و حیاتی است. ...

...

ورزش های مناسب دوران بارداری

بارداری توجیه درستی برای کم تحرکی و ورزش نکردن نیست. ورزش فواید بسیاری از نظر جسمی از جمله حفظ عضلات شکم، بهبود بازگشت سیاهرگ ها، افزایش طاقت و... برای خانم های باردار دارد. جنبه های روانی ورزش نیز بر کسی پوشیده نیست. به علاوه تحقیقات نشان می دهد که ورزش زایمان را تسریع می کند، تنفس را بهبود می بخشد و همچنین احتمال عمل سزارین در خانم هایی که ورزش می کنند، کمتر است. اما انجام هر نوع فعالیت ورزشی نیز صحیح نیست. ....

...

قیمت محصول : 4200 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

اثربخشی آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش

چهارشنبه 27 تير 1397
20:36
ف

اثربخشی آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش

اثربخشی آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش

فرمت فایل : docx

حجم : 362

صفحات : 152

گروه : روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات محصول :

اثربخشی آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش

در 152 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته روانشناسی بالینی

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                        صفحه

 

چکیده  فارسی.. 1

 

فصل اول: کلیات پژوهش

 

1- 1- مقدمه.. 2

 

1- 2- بیان مسئله.. 4

 

1- 3- اهمیت و ضرورت انجام پژوهش.. 7

 

1- 4- اهداف پژوهش.. 8

 

1- 4- 1- هدف کلی.. 8

 

1- 4- 2- اهداف جزئی.. 8

 

1- 5- فرضیات تحقیق.. 8

 

1- 6- تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها.. 9

 

فصل دوم: ادبیات، مستندات، سابقه و پیشینه پژوهش

 

 2-1- مقدمه.. 11

 

2-2- مبانی نظری پژوهش.. 12

 

2-2-1- مقابله با استرس.. 12

 

2-2-1-1- تاریخچه مقابله.. 13

 

2-2-1-1- انواع روش های مقابله ای.. 14

 

2-2-1-3- راهبردهای مقابله با استرس وسلامت روان.. 17

 

2-2-1-4- چگونگی تاثیر شیوه های مقابله ای.. 22

 

2-2-1-5-  نظامهای رفتار مقابله ای.. 22

 

 

 

2-2-1-6- مدل های نظری در مورد منابع وفرایندهای مقابله   22

 

2-2-1-7- آموزش مصون سازی در مقابل استرس..

 

24

 

2-2-1-8- عوامل مربوط به رابطه درمانگر و مراجع در آموزش ایمن سازی در مقابل استرس.. 24

 

 

 

2-2-1-9- کاربردهای اختصاصی آموزش ایمنی سازی در مقابل بیماریهای روانی   25

 

2-2-1-9- فرایند مفهوم سازی مجدد..

 

26

 

2-2-1-10-  مرحله اکتساب و تمرین مهارت ها.. 27

 

 

 

2-2-1-11- مراحل مقابله با تنیدگی از دیدگاه لازاروس   27

 

2-2-1-12- مدل مفهومی و بنیادی مقابله در برابر استرس   28

 

2-2-1-13-  ارزیابی شناختی در مقابله با استرس ها..

 

31

 

2-2-1-14- تدابیر مقابله ای.. 32

 

2-2-2- دانش آموزان تیزهوش.. 32

 

2-2-2- 1- تعریف هوش.. 36

 

2-2-2- 2- عوامل موثر در تیزهوشی.. 38

 

2-2-2- 3- انواع هوش.. 41

 

2-2-3- استرس ادراک شده.. 41

 

2-2-3-1- نشانه ها و علایم استرس.. 43

 

2-2-3-2- علتهای استرس.. 43

 

2-2-3-3- عوامل استرس زای سنین مدرسه.. 44

 

2-2-3-4-  انواع استرس.. 45

 

2-2-3-5-  مولفه های استرس.. 45

 

2-2-3-6- نظریات مربوط به استرس.. 47

 

2-2-3-7- شیوه های مقابله با استرس.. 48

 

2-2-3-8- واکنش های استرس.. 49

 

2-2-3-9- استرس و پاسخ فیزیولوژیایی.. 49

 

 

 

2-2-3-10- نقش استرس درسلامت روانی و اجتماعی و شخصیتی دانش آموزان   50

 

2-2-3-11- پیشگیری از استرس..

 

50

 

2-2-3-12- آموزش تلقیح استرس.. 51

 

2-2-3-13- هدف از آموزش کنترل استرس.. 51

 

2-2-3-14- مراحل آموزش تلقیح استرس.. 52

 

2-2-3-15- استرس و دستگاه ایمنی.. 52

 

2-2-3-16- تعدیل کننده های استرس.. 53

 

2-2-3-17-  رابطه استرس ادراک شده با سلامت عمومی.. 53

 

2-2-3-18- تکنیکهای از بین بردن استرس.. 54

 

2-2-4- اضطراب امتحان.. 56

 

2-2-4-1- تعریف اضطراب امتحان.. 57

 

2-2-4-2-  تاریخچه اضطراب امتحان.. 58

 

2-2-4-3- مدلهای اضطراب امتحان.. 59

 

2-2-4-3- 1- مدل شناختی – توجهی.. 60

 

2-2-4-3- 2- مدل فرایند انتقالی.. 60

 

2-2-4-3- 3-  مدل نقص مهارت ها.. 60

 

2-2-4-3- 4- مدل پردازش اطلاعات.. 60

 

2-2-4-4- نظریه های روانکاوانه اضطراب.. 61

 

2-2-4-4-1- نظریه فروید در مورد اضطراب.. 61

 

2-2-4-4-2- نظریه نوفرویدی.. 63

 

2-2-4-4-3- نظریه های رفتاری اضطراب.. 63

 

2-2-4-4-4- نظریه های یادگیری شناختی ـ اجتماعی.. 64

 

2-2-4-4-5- نظریه های شناختی اضطراب.. 65

 

2-2-4-4-6- نظریه بیولوژیکی اضطراب.. 66

 

2-2-4-5-دیدگاه های اضطراب.. 68

 

2-2-4-5-1- دیدگاه روانکاوی در مورد اضطراب.. 68

 

2-2-4-5-2- دیدگاه ژنتیک در زمینه اضطراب.. 69

 

2-2-4-5-3- دیدگاه اجتماعی فرهنگی.. 69

 

2-2-4-5-4- دیدگاه شناختی در مورد علت اضطراب.. 70

 

 

 

2-2-4-5-5- دیدگاه انسان گرایی و اصالت وجود در مورد اضطراب   70

 

2-2-4-5-6- دیدگاه اجتماعی در مورد علت اضطراب..

 

71

 

2-2-4-5-7- دیدگاه رفتارگرایی در مورد اضطراب.. 71

 

2-2-4-6-علت اضطراب از دیدگاه روان پویایی.. 71

 

2-2-4-6-1- انواع اضطراب امتحان.. 72

 

2-2-4-6-2- نشانه‌های اضطراب ناتوان‌کننده.. 72

 

2-2-4-6-3- ابعاد اضطراب امتحان.. 73

 

2-2-4-6-4- علل اضطراب امتحان.. 73

 

2-2-4-6-5- مقابله با اضطراب امتحان.. 74

 

2-2-4-6-6- مقابله با اضطراب.. 74

 

2-2-4-6-7- کنترل اضطراب در حین امتحان.. 75

 

2-2-4-6-8- اختلالات اضطرابی.. 75

 

2-2-4-6-9- انواع اضطراب.. 78

 

2-3- پیشینه پژوهش.. 79

 

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

 

3-1- مقدمه.. 89

 

3-2- روش پژوهش.. 89

 

3-3- جامعه آماری.. 89

 

3-4- حجم نمونه و روش نمونه گیری.. 89

 

3-5- ابزارهای پژوهش.. 89

 

3-6- روش اجرا.. 91

 

3- 7- روش‌ تجزیه و تحلیل اطلاعات.. 91

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها و بیان نتایج حاصل از آن

 

4-1- مقدمه.. 93

 

4-2- یافته های جمعیت شناختی.. 93

 

4-3- یافته های توصیفی.. 95

 

4-4- یافته های استنباطی.. 96

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

 

5-1- مقدمه.. 103

 

5-2- بحث ونتیجه گیری.. 103

 

5- 3- محدودیتها.. 106

 

5- 4- پیشنهادات.. 107

 

5- 4- 1- پیشنهادات پژوهشی.. 107

 

5- 4- 2- پیشنهادات کاربردی.. 107

 

منابع و مأخذ.. 109

 

منابع فارسی.. 109

 

منابع انگلیسی.. 114

 

پیوست.. 119

 

 

 

پیوست الف) پرسشنامه استرس ادراک شده (میمورا وگریفث)   120

 

پیوست ب) مقیاس اضطراب امتحان (اسپیل برگر)..

 

122

 

چکیده انگلیسی.. 136

 

 

 

فهرست جدول ها

 

 

 

عنوان                                                                                                صفحه

 

 

 

جدول (4-1) توزیع فراوانی آزمودنی های برحسب سن و رتبه تولد در گروه دانش آموزان آزمایش و کنترل.. 93

 

جدول (4-2) توزیع فراوانی آزمودنی های برحسب شغل والدین و وضعیت مالی در گروه دانش آموزان آزمایش و کنترل.. 94

 

جدول (4-3)  توزیع فراوانی بر حسب تحصیلات والدین آزمودنی های گروههای آزمایش و کنترل.. 94

 

جدول (4- 4) میانگین و انحراف معیار متغیرهای پژوهش.. 95

 

 

 

جدول (4- 5) میانگین و انحراف معیار متغیر اضطراب امتحان و مولفه های آن   96

 

جدول(4-6) نتایج آزمون لوین جهت برابری کواریانس های خطا..

 

96

 

جدول (4-7) نتایج آزمون معناداری تحلیل کواریانس چند راهه (Mancova) بر روی متغیرهای استرس ادراک شده و مولفه های آن.. 97

 

جدول (2-8) نتایج آزمون معناداری تحلیل کواریانس چندراهه بر روی متغیر استرس ادراک شده و مولفه های آن.. 98

 

جدول (4-9) نتایج آزمون تعقیبی برای متغیر استرس ادراک شده و مولفه های آن (استرس منفی و مثبت) (مقایسه میانگین‌ها).. 98

 

جدول(4-10) نتایج آزمون لوین جهت برابری کواریانس های خطا.. 99

 

 

 

جدول (4-11) نتایج آزمون معناداری تحلیل کواریانس چند متغیری  در دوگروه   99

 

جدول (4-12) نتایج آزمون تحلیل کواریانس چند متغیری (مانکوا) (متغیر اضطراب امتحان)  برای مقایسه گروه آزمایش و کنترل..

 

100

 

جدول (4-13) نتایج آزمون تعقیبی برای متغیر اضطراب امتحان  و مولفه های آن(مقایسه میانگین‌ها).. 101

 

چکیده

 

هدف پژوهش حاضر تعیین اثر بخشی آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش می باشد.

این پژوهش از نوع نیمه آزمایشی است که به صورت طرح (پیش آزمون- پس آزمون) با گروه کنترل اجرا شد.

جامعه آماری پژوهش را کلیه دانش آموزان تیز هوش مقطع دبیرستانی شهرگیلان تشکیل دادند؛

که به گزارش آموزش و پرورش شهر گیلان 200 نفر برآورد شده است. در این پژوهش 34 نفر به صورت در دسترس انتخاب شدند.

و در دو گروه آزمایش (17N=) و کنترل (17N=) به صورت تصادفی گمارده شدند.

برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه های اضطراب امتحان (اسپیل ‌برگر) و استرس ادراک شده (میمورا و گریفث)استفاده شد.

برای تجزیه و تحلیل نتایج از روش آماری واریانس چند متغیره (MANCOVA) استفاده شد.

نتایج یافته ها نشان داد که آموزش مقابله با استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان دانش آموزان تیزهوش تاثیر معنی داری دارد.

به عبارتی دیگر می توان نتیجه گرفت که استرس بر استرس ادراک شده و اضطراب امتحان در گروه آزمایش تعدیل یافت،

لذا از آموزش مقابله با استرس به عنوان یک روش موثر بر کاهش استرس و اضطراب استفاده نمود.

واژه های کلیدی: مقابله با استرس، استرس ادراک شده، اضطراب امتحان، تیزهوش

قیمت محصول : 95000 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 154 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

سمینار بررسی روش های تبدیل سیستم های سه فاز به پنج فاز

چهارشنبه 27 تير 1397
12:52
ف

سمینار بررسی روش های تبدیل سیستم های سه فاز به پنج فاز

سمینار بررسی روش های تبدیل سیستم های سه فاز به پنج فاز

فرمت فایل : doc

حجم : 20798

صفحات : 116

گروه : برق ،الکترونیک و مخابرات

توضیحات محصول :

سمینار بررسی روش های تبدیل سیستم های سه فاز به پنج فاز


نقطه قوت این تحقیق ، جامع بودن و فراگیری نسبی آن به نسبت دیگر تحقیقاتیست که تاکنون منتشر شده است. این تحقیق از بیش از 16 مرجع که اکثر آنها از ژورنال های معتبر جهانی مثل IEEE  و ... هستند جمع آوری شده است و در آخر به مقایسه روش های مورد مطالعه در مراجع مختلف و کم و کیف روش ها پرداخته است.

قسمتی از چکیده:

ماشین­های چند فاز درصنایعی که نیاز به ایمنی بالا و ظرفیت تحمل خطای گسترده دارند و نیز در سیستمهایی که نیاز به قابلیت اطمینان بالا دارند، تبدیل­ به نامزدی چالش­برانگیز شده­اند.  اگرچه، این امر مستلزم پیچیدگی بیشتر در مبدلهای قدرت بکار­گرفته، خواهد بود.  در صنایعی مانند سیستم پمپ­های شناور الکتریکی ( ESP )، قدرت  موردنیاز موتور الکتریکی معمولا با استفاده از یک سیستم راه­انداز سه­فاز ولتاژپایین با فرکانس متغیر ( VFD ) تامین می­شود که به دنبال آن یک ترانس افزاینده و فیدر طولانی فشار متوسط ​​قرار می­گیرد.   بکارگیری ماشین های چند فاز در اینگونه موارد اخیرا نشان داده که مزایایی دارد،  با این­حال، این امر مستلزم یک مبدل قدرت چند­فاز ونیز ترانسفورماتور چندفاز پیچیده­تر خواهد بود[3].  از آنجایی که منبع سه­فاز توسط شبکه مهیاست لذا جهت دستیابی به یک منبع چندفاز از منبع سه فاز موجود، نیاز است که سیستم تبدیل فاز استاتیکی (ثابت) گسترش یابد. اینورترهای منبع ولتاژ چندفاز (VSI) همواره برای فراهم آوردن منبعی با ولتاژ و فرکانس متغیر با کنترل مناسب مدولاسیون پهنای باند (PWM) مورد استفاده قرار می­گیرند[9].  روش PWM مبتنی­بر حامل و روش PWM مبتنی­بر بردار فضایی(SVPWM) از رایج­ترین روش­ها برای مدولاسیون پهنای باند هستند.  بکارگیری از روش PWM مبتنی بر حامل و روش PWM مبتنی بر بردار فضایی(SVPWM) در مبدل­های ماتریس (MATRIX CONVERTER) مستقیم و غیرمستقیم (MCها) و روش اتصال خاص ترانسفورماتور برای تبدیل منبع سه­فاز به منبع پنج­فاز در این مقاله مورد بررسی قرار می­گیرد.   روش PWM اغلب برای بکارگیری در سیستم­های دو درایوه با فرکانس متغیر که پیچیده­تر هستند مناسب است.  ازاینرو روش اتصال خاص ترانسفورماتور در کاربردهایی که نیاز به منبع با ولتاژ و فرکانس ثابت است استفاده می­شود[9].  روش دیگر، یک انتقال پسیو است که راه­حل قابل دوام و مقرون­به­صرفه­تر برای افزایش خروجی سه­فاز اینورتر قفسه­خارجی [1]سه­فاز استاندارد و تبدیل آن به ولتاژ n فاز ثانویه است[3].  این مقاله به بررسی روش­های موجود برای انتقال پسیو و ارائه چند روش مختلف برای دستیابی به یک منبع پنج­فاز از شبکه موجود سه­فاز و مقایسه آنها با یکدیگر می پردازد


[1] off-the-shelf three-phase inverter

قیمت محصول : 35000 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 123 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

تحقیق اثر تغییرات اقلیمی بر آگرواکوسیستم کره زمین

سه شنبه 26 تير 1397
23:00
ف

تحقیق اثر تغییرات اقلیمی بر آگرواکوسیستم کره زمین

تحقیق اثر تغییرات اقلیمی بر آگرواکوسیستم کره زمین

فرمت فایل : ppt

حجم : 8548

صفحات : 59

گروه : پاورپوینت

توضیحات محصول :

بررسی تغییرات اقلیمی بر آگرواکوسیستم کره زمین

بخشهایی از متن:

مقدمه :
پیشرفت فن آوری و دستیابی انسان به زندگی مدرن و پیشرفته امروزی به قیمت از بین رفتن و تخریب بسیاری از منابع طبیعی و انقراض نسل تعداد زیادی از گیاهان و جانوران تمام شده است. اما علیرغم پیشرفت بسیار سریع و غیر قابل باور دانش بشری و حتی دستیابی انسان به کرات دیگر و اطلاعات حیرت آوری که از دورترین کهکشانها بدست آورده است، هنوز کره زمین، تنها سیاره قابل سکونت برای انسان و دیگر موجودات زنده به شمار می آید!
...

اثرات مخرب گرمای هوا

1- اثر بر روی تولید محصولات کشاورزی:
 در سال 1381 گرما و خشکسالی محصول غله هند، آمریکا وکانادا را بشدت کاهش داد. در نتیجه محصول غله جهان 90 میلیون تن یا 5 درصد کم تر از مصرف آن شد. در سال 1382 گرمای شدید اروپا موجب شد محصول غله کاهش یابد و بار دیگر تولید غله 90 میلیون کم تر از مصرف آن بود. در سال 83 بارندگی بهتر شد اما در سال 84 خشک سالی در آمریکا محصول غله جهان را 34 میلیون تن کاهش داد.
2- آفات و بیماریها :
   افزایش درجه حرارت شرایط مناسب برای انتشار آفات کشاورزی و حشرات ناقل بیماریهای انسان مانند پشه ناقل مالاریا را فراهم می کند.
...

تغییرات آب و هوایی و بهداشت عمومی

تغییرات آب و هوایی جهان به‌طور خاص می‌تواند به تندرستی انسانها آسیب برسانند زیرا باعث افزایش بیماری‌های قلبی-تنفسی، اسهال، مالاریا و سایر بیماری‌هایی که حشرات ناقل آن هستند، می‌شود.
...

قیمت محصول : 8500 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 115 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

تحقیق بررسی مشارکت سیاسی زنان در زمان پهلوی و جمهوری اسلامی ایران

سه شنبه 26 تير 1397
14:16
ف

تحقیق بررسی مشارکت سیاسی زنان در زمان پهلوی و جمهوری اسلامی ایران

تحقیق بررسی مشارکت سیاسی زنان در زمان پهلوی و جمهوری اسلامی ایران

فرمت فایل : doc

حجم : 136

صفحات : 88

گروه : تحقیق

توضیحات محصول :

اهداف
با توجه به اینکه هدف کلی در این تحقیق ،مطالعه مشارکت سیاسی زنان در دو دوره زمانی مورد نظر است .اما  افزون بر آن ،هدفهای دیگری را می توان برای این تحقیق یادآور شد .
- هدفهای بنیادی
1. مطالعه موضوع مشارکت سیاسی زنان ؛
2.مطالعه مجمل نوشته های مشارکت سیاسی؛
- هدفهای کاربردی
1.افزایش سطح  اطلاع وآگاهی جامعه زنان و مردان نسبت به موضوع مشارکت سیاسی زنان در ایران در دو دوره مد نظر
2. افزایش اطلاعات به منظور بهبود کیفیت مشارکت سیاسی زنان
فرضیه ها
فرضیه اصلی ؛ نظام جمهوری اسلامی به نسبت نظام شاهنشاهی پهلوی دوم مشارکت سیاسی زنان را افزایش داده است .
 فرضیه وابسته ؛ظهور و بروز انقلاب اسلامی یکی از عوامل اصلی حضور زنان در عرصه های سیاسی است.
فرضیه رقیب ؛ موانع مشارکت سیاسی در جمهوری اسلامی به نسبت قبل افزایش یافته است    
تدوین این فرضیه ها  بر گرفته از یک سری پیش فرضهایی است که در اینجا به آن اشاره می کنیم؛
1.ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران از لحاظ تاریخی بی سابقه و در هر دو بعد حکومت دینی و جمهوری مبتنی بر حاکمیت مردم دارای خصوصیات نوین است . مشروعیت نظام سیاسی ترکیبی از مشروعیت دینی و مشروعیت نظام پارلمانی با انتخابات منظم است
2. مشارکت سیاسی به عنوان «رفتاری که اثر می گذارد و یا قصد تاثیر گذاری بر نتایج حکومتی را دارد » به کار خواهد رفت .
3. مشارکت سیاسی به عنوان مفهومی است که در خود مجموعه ای از اعمال و رفتار ها را در بر دارد . شکل، ماهیت، گستره و میزان اعمال مشارکتی در تعامل با فرهنگ سیاسی از جامعه ای به جامعه دیگر متفاوت است .
4.مشارکت سیاسی زنان در حالی که تابعی از نظام کلی مشارکت سیاسی جامعه است ،متاثر از مجموعه عوامل خواص فرهنگی ،اجتماعی،اقتصادی و سیاسی می باشد . از جمله ارزش سیاست به عنوان عرصه ی مردان ،فقدان اگاهی سیاسی ، وابستگی اقتصادی و ساختار پدر سالارانه ی جوامع و.......است .
5 .از انجا که اختلاف بین اقشار مختلف زنان از نظر میزان سواد ،وضعیت اقتصادی واجتماعی وآگاهی سیاسی وجود دارد و از طرفی ،به دلیل کلی دوری زنان از سیاست خضور کمی وکیفی انها در نهاد های حکومتی نیز جلوه ای از مشارکت سیاسی آنها است.

قیمت محصول : 12000 تومان

دانلود

موضوعات:
[ بازدید : 148 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام نور شیراز

دوشنبه 25 تير 1397
19:21
ف
بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام نور شیراز

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام نور شیراز

دانلود بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام نور شیراز

تحقیق و پژوهش
علوم تربیتی
شخصیت دانشجویان
هوش معنوی
هوش هیجانی
دسته بندی روانشناسی
فرمت فایل docx
حجم فایل 358 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 72

چکیده:

مقدمه : امروزه در بین متخصصان علوم رفتاری ما شاهد علاقه فزاینده ای نسبت به موضوعات معنوی و ارتباط آن با سایر مولفه های روان شناختی می باشیم. هدف از  پژوهش حاضر بررسی رابطه هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان بوده است.

روش کار: جامعه آماری شامل 100 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور شیراز می باشد که به صورت خوشه ای تصادفی برگزیده شده اند و ابزار مورد استفاده در پژوهش شامل پرسشنامه پنج عاملی شخصیت، پرسشنامه هوش معنوی و پرسشنامه هوش هیجانی بار-آن (EQ-i) بود و برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 199 استفاده شد.

نتایج : نتایج حاصل نشان داد که میان مهارت های درون فردی (از متغیرهای هوش هیجانی) با برون گردی (از متغیرهای شخصیت)، خلق عمومی (از متغیرهای هوش هیجانی) با پایداری هیجانی (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.055 رابطه مثبت و معناداری وجود دارد همچنین بین تفکر انتقادی (از متغیرهای هوش معنوی) با برون گردی(از متغیرهای شخصیت) و آگاهی (از متغیرهای هوش معنوی) با گشودگی به تجربه (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.05 رابطه معنادار و مثبتی وجود دارد.

نتیجه گیری : میان برخی از مولفه های هوش هیجانی و هوش معنوی و برخی از ویژگی های شخصیت رابطه چندگانه مثبت و معناداری وجود دارد.

کلید واژه ها : هوش هیجانی، هوش معنوی، شخصیت دانشجویان.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                         صفحه

چكیده ............................................................................................................................................................1

فصل اول: كلیات تحقیق ............................................................................................................................2

1-1 مقدمه : .................................................................................................................................................3

2-1 بیان مسئله : ........................................................................................................................................4

3-1 اهمیت و ضرورت تحقیق : ...............................................................................................................7

4- 1 اهداف تحقیق : .................................................................................................................................8

4-1-1 هدف کلی : ....................................................................................................................................8

4-2-1 اهداف فرعی : ...............................................................................................................................8

5-1 سؤالات تحقیق : ...............................................................................................................................8

6-1 فرضیه‌ها : ...........................................................................................................................................8

6-1-1 فرضیه اصلی : ...............................................................................................................................9

6-2-1 فرضیه فرعی : ...............................................................................................................................9

7-1 متغیرهای تحقیق : ...........................................................................................................................9

8-1 تعاریف نظری : ...................................................................................................................................9

9-1 تعاریف عملیاتی : ..............................................................................................................................10

فصل دوم: پیشینه و ادبیات تحقیق .......................................................................................................11

1-2 تعریف هوش : ..................................................................................................................................12

2-2 مفهوم معنویت : ..............................................................................................................................13

1-2-2 هوش معنوی و مؤلفه های آن : .............................................................................................13

1-3-2 تاریخچة هوش هیجانی : .........................................................................................................15

2-3-2 تعریف و پیشینه هوش هیجانی : ..........................................................................................15

3-3-2 تعریف هوش و انواع آن از نظر گاردنر: .................................................................................17

4-3-2 هوش هیجان و مؤلفه های آن :..........................................................................................18

 

فصل سوم: روش تحقیق : ............................................................................................................24

1-3 روش تحقیق : .....................................................................................................................25

2-3 گردآوری اطلاعات : ...............................................................................................................25

1-2-3 پرسشنامه هوش هیجانی بار- آن (EQ-i) : ........................................................................25

1-1-2-3 پایایی آزمون از طریق محاسبه آلفای کرونباخ : ...........................................................25

2-1-2-3 روایی : ..........................................................................................................25

3-1-2-3 روش اجراء نمره گذاری (EQ-i) : ...................................................................................26

2-2-3 پرسشنامه پنچ عاملی شخصی (BFI): ................................................................................30

3-2-3 ابزار دیگر پژوهش شامل پرسشنامه هوش معنوی است: ...............................................31

1-3-2-3 روایی و پایایی ابزار گردآوری داده ها : .........................................................................31

3-3 جامعه و نمونه آماری پژوهش : ..............................................................................................32

فصل چهارم: نتایج ...................................................................................................................33

1-4 نتایج تحقیق : ..................................................................................................................34

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری .................................................................................................44

1-5  بحث و نتیجه گیری : .........................................................................................................45

2-5 پیشنهادات : ...................................................................................................................49

منابع : ................................................................................................................................50

 

 


دانلود بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام نور شیراز


موضوعات:
[ بازدید : 178 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

جمعه 22 تير 1397
22:59
ف
طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

پژوهش مقطع دکتری رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی با موضوع طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

دانلود طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

پژوهش رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران
الگوی مدیریت بلایا
مدیریت بلایا
پژوهش دکتری با موضوع طراحی الگوی مدیریت بلایا
طراحی الگوی مدیریت بلایا
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 212 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 78

 عنوان : طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

بیان مسئله : بُعد جهانی

                 :   بُعد ایران

 
الف-  بُعد  جهانی :


آمارهای جهانی نشان می دهند كه میزان افراد متاثر از بلایای طبیعی از سال 1963 تا 1999، روند صعودی داشته به نحویكه رقم آن از 65 میلیون نفر در سال 1969 به حدود 400 میلیون نفر در آغاز هزاره سوم رسیده است .
درطی سالهای مذكور میزان خسارات اقتصادی ناشی از بلایای طبیعی، هزینه ای معادل حدود 50 میلیارد دلار رابه سراسر جهان تحمیل نموده كه افزایشی معادل 500% نسبت به دهه 1960 رانشان میدهد.
مقایسه قاره های جهان از نظر بلایای طبیعی و غیر طبیعی ، مبیّن آن است كه قاره آسیا در بین پنج قاره ، رتبه اول را به لحاظ فراوانی به خود اختصاص داده است .
بیش از جمعیت جهان در معرض خطرات  ناشی از بلایای طبیعی زندگی می كنندسازمان ملل ده سال آخر قرن 20 ،  را دهه بین المللی كاهش بلایا اعلام كرده است .
.

.

.

.

ب-   بُعد ایران :


ایران در منطقه ای از جهان واقع است ،  كه دارای مخاطرات بسیاری از نظر بلایای طبیعی و سوانح غیر مترقبه است ، به نحوی كه از 40 بلای طبیعی شناخته شده  درجهان، امكان وقوع 31 حادثه در ایران وجود دارد .
مطابق گزارش جهانی بلایا ، ایران در بین كشورهای دنیا از حیث آسیب دیدگی و آسیب پذیری ،جزء هفت كشور نخست جهان است .
وقوع ایران برروی كمر بند زلزله خیز آلپ و هیمالیا ، باتوجه به ویژگی های پوسته زمینی فلات ایران به ویژه در سه منطقه شرق و جنوب شرق ،شمال غرب و منطقه البرز مركزی ودر دوسوی منتهی به تهران قزوین ، گیلان، مازندران، به طور میانگین درهریك سال ونیم یكبار احتمال وقوع زلزله ای به بزرگی 6 تا 7 ریشتر و هر  سال یكبار زلزله ای به بزرگی 7 تا 5/7 ریشتر در این مناطق وجود دارد .

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

اهدف كلی : تعیین الگوی مدیریت بلایا برای ایران

     

    اهداف ویژه :

    - شناخت ساختار مدیریت بلایا ، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

    2  شناخت سازماندهی مدیریت بلایا ،  دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

     شناخت مكانیزم برنامه ریزی  مدیریت بلایا،  دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

     شناخت هماهنگی مدیریت بلایا ، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

    5- شناخت تربیت نیروی انسانی مدیریت بلایا،  دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

     شناخت شیوه اجرای مدیریت بلایا ، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

    7   شناخت مقولات پایش و ارزیابی مدیریت بلایا، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا

     شناخت مكانیزم مدیریت بلایا،  در شرایط فعلی ایران

     تدوین نهایی الگوی مدیریت بلایا برای ایران

     

    سؤالات پژوهش

     

     ساختار مدیریت بلایا ، دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا چگونه است ؟

     هماهنگی مدیریت بلایا،  دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا چگونه است ؟

     برنامه ریزی فعالیت مدیریت بلایا،  دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا چگونه است ؟

    4 سازماندهی مدیریت بلایا ، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا چگونه است ؟

     تربیت نیروی انسانی در مدیریت بلایای كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا چگونه است؟

    6 -  نحوه اعمال مدیریت بلایا  ، در كشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا به چه صورت است؟

    7 مقولات پایش و ارزیابی فعالیت های مدیریت بلایا دركشورهای دارای سیستم مدیریت بلایا به چه صورت است ؟

     وضعیت فعلی سیستم مدیریت بلایا در ایران چگونه است؟

     براساس مطالعات تطبیقی در این پژوهش و تحلیل شرایط كشور،چه الگویی برای مدیریت بلایا درایران مناسب به نظر میرسد؟

    .

    .

    .

    .

     

    دانلود طراحی الگوی مدیریت بلایا برای ایران


    موضوعات:
    [ بازدید : 142 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
    صفحه قبل 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 صفحه بعد
    تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فایلها و مقالات دانشجویی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|